Doriţi o rezervare ? SUNATI ACUM LA 031.9482 SAU COMPLETATIFORMULARUL ONLINE

Despre noi

Situat in centrul orasului Otopeni, noul restaurant NOBLESSE te invita intr-o atmosfera eleganta si imbietoare sa degusti preparate culinare cu arome si gusturi deosebite. Bucataria cu specific international iti va incanta simturile. Cu fiecare fel de mancare servit, de la platourile calde si specialitatile maestrilor bucatari, pana la desertul casei, dorim sa traiesti o experienta gastronomica desavarsita.

De la o mica si cocheta sarbatorire a zilei de nastere, la petreceri de nunta sau botez si pana la evenimente din viata unei firme, sau mese organizate cu prilejul diverselor sarbatori, RESTAURANTUL NOBLESSE OTOPENI este locul ideal pe care trebuie sa-l incerci si iti garantam ca vei reveni oricand cu placere. Pentru organizarea diverselor evenimente spatiul restaurantului poate fi aranjat si modificat dupa cerintele clientilor nostri. Restaurantul va sta la dispozitie si dispune de izolare fonica, sistem audio performant, wireless, climatizare, o ambianta placuta asigurata de un personal tanar, amabil si bine instruit.

Terasa Noblesse

In timpul verii, TERASA NOBLESSE reprezinta o modalitate placuta de petrecere a timpului, moment in care va puteti delecta in compania celor mai bune preparate culinare si a bauturilor puse la dispozitie de barmanii nostri.